Kunst voor je Kop
Webshop

Welkom bij mijn webshop. Hier verkoop ik grote en kleine werken uit mijn online galerie. Neem gerust een kijkje bij een van de series. Bijvoorbeeld Verbaasde Beesten of Nudes on Metal.

Verbaasde beesten, Nudes on Metal en meer.

T-shirts, kaarten en tassen met leuke prints!

Series van formaat uit de online galerie

Kaarten van Kunst voor je Kop

Altijd een kaartje in huis om te versturen! Voor een verjaardag, een lieve wens, of om iets goed te maken. ;)
 
Een serie van vijf dubbele kaarten, blanco aan de binnenkant, met dierenhoofden uit mijn Verbaasde Beesten-serie. De rechthoekige kaarten zijn 10×15 cm, de vierkante meet 10×10 cm. De witte enveloppen krijgt u er gratis bij. Voor slechts 12,50 excl verzendkosten.

Handbeschilderde lederwaren van Bagarets

In de broedplaats waar ik mijn atelier heb, het Art Centre Aalsmeer, leerde ik tassenontwerpster Ingrid de Vries van Bagarets kennen. Of het nu om een sleutelhanger, etui of weekendtas gaat, zij heeft het maken van lederwaren tot kunst verheven.

Al snel ontstond het idee om te gaan samenwerken. Zij vervaardigt uit het mooiste leer tassen en accessoires die ik vervolgens met de hand beschilder. Het resultaat is een ambachtelijk kwaliteitsproduct, dat uniek is in de ware zin des woords: er is er maar eentje van op de hele wereld. En dat voor een alleszins redelijke prijs.

Etui I

VERKOCHT

Etui II

VERKOCHT

Tassen van Kunst voor je Kop

Weg met die plastic tassen! Ga liever shoppen met een tote bag of shopper bag van Kunst voor je Kop, met een print van een hogelijk Verbaasd Beest (‘Mag ik écht mee?!’) en een sierlogo dat ik met de hand op elke tas heb geschilderd.
 
Katoenen draagtas met katoenen schouderhengsel in vijf verschillende ontwerpen. De tote bag heeft één lang schouderhengsel, de shopper bag twee kortere hengsels.

Nieuwe producten

Volg mij op Twitter

Neem contact
met mij op